Huawei anunţă prima aplicaţie terţă europeană, disponibilă pe ceasurile sale inteligente

25 feb. 15:55 Comunicate de presă
Huawei anunţă prima aplicaţie terţă europeană, disponibilă pe ceasurile sale inteligente

Huawei anunţă listarea aplicaţiei de fitness Fitify ca primă aplicaţie terţă dezvoltată în afara Chinei, care poate fi accesată din meniul ceasurilor inteligente şi brăţărilor Huawei, adăugând astfel o nouă aplicaţie în magazinul virtual HUAWEI AppGallery, conform unui comunicat remis redacţiei.

Integrarea aplicaţiei pentru prima oară în meniul smartwatch-ului HUAWEI WATCH GT 2 Pro marchează o etapă importantă pentru Huawei, care arată disponibilitatea companiei de a găzdui aplicaţii de la dezvoltatorii europeni pentru dispozitivele purtabile din portofoliul său. Anterior, dispozitivele purtabile ale companiei din afara Chinei erau prevăzute cu aplicaţii interne preinstalate, însă odată cu lansarea HUAWEI WATCH GT2 Pro, Huawei îşi arată deschiderea către furnizorii interesaţi de dezvoltarea de aplicaţii terţe.

"Huawei este lider pe piaţa de dispozitive purtable din China, în timp ce, în România, cota de piaţă pe această categorie este într-o continuă creştere. În trimestrul al treilea din 2020, Huawei a livrat 10,7 milioane de dispozitive purtabile la nivel global, ceea ce reprezintă o creştere anuală de 88,1%, până la o cotă de piaţă de 19,5%. 1 ", a declarat Whiskey Wangwei, Country Manager Huawei Consumer Business Group România. "Prin partneriatul cu Fitify, prima aplicaţie dezvoltată în Europa, vrem să încurajăm toţi dezvoltatorii care livrează un conţinut de calitate să se alăture

ecosistemului HUAWEI AppGallery şi ecosistemului dispozitivelor purtabile, din ce în ce mai populare pe plan local, pentru a beneficia de o serie de avantaje exclusive.", a completat acesta.

Fitify este una dintre cele mai cunoscute aplicaţii, datorită numeroaselor antrenamente fără echipament pe care le propune. Aplicaţia combină cunoştinţele despre fizioterapie şi ştiinţe sportive cu inteligenţa artificială şi elemente de programare pentru a oferi o experienţă de antrenament personalizată pe dispozitivele mobile şi purtabile. Cu o bază de date de peste 900 de exerciţii şi 200 de milioane de antrenamente efectuate, Fitify facilitează antrenamentul a peste 10 milioane de utilizatori din peste 170 de ţări, aplicaţia fiind disponibilă în 18 limbi. 2 Fitify îmbină experienţa utilizatorilor din timpul exerciţiilor cu algoritmul de antrenament bazat pe inteligenţa artificială pentru a optimiza rezultatele de fitness.

Compania estimează că în 2020 a contribuit astfel la arderea a 26 de miliarde de calorii.

Huawei oferă suport operaţional individual la fiecare pas pentru toţi furnizorii de aplicaţii, acoperind întregul proces - de la idei, dezvoltare şi distribuţie, până la operare şi analiză a datelor. Aşadar, pentru a îmbunătăţi integrarea în HUAWEI

AppGallery, dezvoltatorii Fitify au folosit cinci kituri de integrare puse la dispoziţie de Huawei Mobile Services, după cum urmează:

Kitul de cont, care oferă dezvoltatorilor conectare şi autorizare simple, sigure şi rapide.

Push Kit, care le permite dezvoltatorilor să trimită mesaje în timp real către aplicaţiile instalate pe dispozitivele utilizatorilor pentru a stabili o legătură cu aceştia.

Kitul de achiziţii, care facilitează achiziţiile de produse virtuale şi permite o plată uşoară.

Kitul de analiză, care oferă o gamă variată de modele de analiză prestabilite pentru a ajuta dezvoltatorii să obţină o perspectivă profundă asupra utilizatorilor, produselor şi conţinutului.

Wear Engine, care facilitează partajarea caracteristicilor şi serviciilor aplicaţiilor între telefoane şi dispozitivele purtabile pentru o experienţă interactivă superioară.

Totodată, Huawei a pus la dispoziţia Fitify o bază nouă şi în continuă creştere de utilizatori internaţionali, alături de posibilitatea de a valorifica potenţialul dispozitivelor purtabile realizate de companie. Martin Mazanec, CEO Fitify, a declarat că "Lansarea Fitify pe HUAWEI AppGallery a fost unul dintre obiectivele noastre importante de business. Vedem un potenţial imens în oportunitatea de a ajunge la un număr tot mai mare de utilizatori Huawei şi ne dorim să continuăm această colaborare şi în cadrul unor proiecte viitoare."

Pentru a putea accesa aplicaţiile disponibile pentru HUAWEI WATCH GT 2 Pro, utilizatorii trebuie să deschidă aplicaţia Huawei Health, apoi să selecteze tabul

Dispozitive din bara de navigare, aflată în partea de jos a aplicaţiei. Odată deschis, acesta va afişa mai multe aplicaţii recomandate, printre care şi Fitify.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

MerchantPro a investit peste 100.000 de euro în aplicaţii ce ajută comercianţii din platformă să-şi scaleze businessul
21 apr.


Tech Mahindra îşi extinde biroul din Vox Technology Park cu 1.500 de metri pătraţi
21 apr.


Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP investeşte 29 de milioane de euro în regiunile Bucureşti şi Transilvania pentru proiecte noi
21 apr.


Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate
21 apr.


CRH Ciment România devine ROMCIM
21 apr.


STUDIU HORVATH & PARTENERS:Circa 97% dintre proiectele de infrastructură mare din România întârzie din cauza relaţiei deficitare cu autorităţile
21 apr.


Transportatorii români economisesc până la 10.000 de euro anual din folosirea combustibililor alternativi
21 apr.


Green Alley anunţă finalizarea fazei II din Estic Park
21 apr.


STUDIU GRAI VENTURES: Media pentru capitaluri proprii, soluţia alternativă eficientă de investiţii în startup-urile româneşti
21 apr.


British American Tobacco, Poliţia de Frontieră Română şi Direcţia Generală a Vămilor lansează o campanie de informare asupra pericolelor contrabandei cu ţigări
21 apr.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.