ÎN CARTIERUL BUCUREŞTII NOI,

Prime Kapital a început construcţia complexului rezidenţial Marmura Residence 3

29 ian. 2020 Companii
A.R.
Prime Kapital a început construcţia complexului rezidenţial Marmura Residence

Dezvoltatorul: "Valoarea proiectului depăşeşte 50 de milioane de euro, iar proprietarii se vor putea muta în trimestrul al treilea al anului 2021" 

Prime Kapital a început lucrările de construcţie pentru Marmura Residence în cartierul Bucureştii Noi, iar proprietarii se vor putea muta în trimestrul al treilea al anului 2021,aşa cum a fost anunţat iniţial, a transmis ieri, printr-un comunicat, investitorul şi dezvoltatorul imobiliar.

Conform comunicatului citat, valoarea proiectului depăşeşte 50 de milioane de euro, iar complexul rezidenţial Marmura Residence va fi amplasat în proximitatea staţiei de metrou Jiului şi a noului pol de birouri din zonă.

Ansamblul oferă 465 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere şi duplex-uri şi 509 locuri subterane de parcare, se mai arată în comunicatul în care se mai precizează că Marmura Residence are o suprafaţă de 1,5 hectare şi cuprinde 5.000 mp de spaţii verzi şi terase, 1.700 de mp de spaţii de retail şi servicii, precum şi o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenţi.

Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital, a declarat: "Prin Marmura Residence reabilităm o zonă industrială abandonată din cartierul Bucureştii Noi şi o redăm comunităţii. Proiectul prevede investiţii în zone verzi publice, spaţii atractive de socializare, mobilier stradal şi o nouă stradă de legătură între Bulevardul Bucureştii Noi şi Şoseaua Chitilei, care va fi donată administraţiei publice. Vom crea astfel o comunitate dinamică în cadrul unui proiect modern şi vom contribui la dezvoltarea infrastructurii publice din zonă".

Potrivit comunicatului, până în prezent, au fost semnate 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse în vânzare.


Opinia cititorului: 3
1.   sufocarea cartierului si riscul prabusurii
mesaj trimis de voichin emilia în data de 30.01.2020, 08:58

Aceasta zona unde mai ieri se spunea ca structura solului este improprie constructiilor mamut iata ca nababii ridica zgarie nori.Toti care au dat avize care mai decare mai nepasatori de viata viitorilor locatari ai cimitirelor verticale.Mai suntem mintiti ca se fluidizeaza zona cum? vor pleca ,dimineata minim 400-500 de masini spre servici care se vor adauga altor sute (trafi deja infernal.)Nepasarea edililor si goana dupa inavutire a investitorilor vor distruge echilibrul cetatii.

2.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 30.01.2020, 11:24

"Reabilitam o zonă abandonată și o redăm comunității", spun investitorii. Nu, aglomerează și mai mult o zona devenită ghetou prin decizii ale administrației. Alte mii de oameni vor înghiți permanent poluarea existentă și duhoarea de la groapa de gunoi, asta realizați.

3.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 30.01.2020, 15:30

Cum se va circula pe sub Podul Constanta?

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / FELIX PĂTRĂŞCANU, CEO FAN COURIER:"Posibilităţile de finanţare nu lipsesc din piaţă pentru proiectele antreprenoriale"
16 apr. A.T.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / NICOLETA MUNTEANU, VICEPREŞEDINTE CONAF:"Lipsa educaţiei antreprenoriale - principalul motiv pentru care multe companii eşuează"
16 apr. A.T.


GUVERNUL ALOCĂ664,1 milioane lei pentru certificatele CO2 necesare CE Oltenia
16 apr. G.M.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / RAMONA IVAN, DIRECTOR CEC BANK:"Foarte multe companii şi-au găsit puterea să se reinventeze după blocajul impus de pandemie"
16 apr. A.V.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / TIVADAR RUNTAG, CEO CHIMCOMPLEX:"Condiţiile favorabile de piaţă ne-au ajutat foarte mult în a doua jumătate a lui 2020"
16 apr. M.G.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / ANDREEA NEGRU, PURTĂTOR DE CUVÂNT ROMGAZ ŞI PREŞEDINTELE ADAA:"Pandemia a adus companiilor oportunitatea să-şi îndeplinească rapid unele deziderate"
16 apr. E.O.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / OANA-MARCIANA ÖZMEN, DEPUTAT:"Ne dorim o lege a holdingului şi o modificare a legii societăţilor comerciale care să ne ajute şi să nu ne încurce"
16 apr. George Marinescu


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / CORNELIU BODEA, CEO ADREM ŞI PREŞEDINTE CRE:"Bursa de Valori creează un parteneriat între investitori şi antreprenori"
16 apr. Mihai Gongoroi


Cererea de birouri a scăzut la 50%, în pandemie
16 apr. Emilia Olescu


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / CRISTINA CHIRIAC, PREŞEDINTELE CONAF:"Peste 90% din companiile fondate de femei nu sunt scalabile să intre în categoria companiilor mari"
16 apr. George Marinescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.