ÎN CARTIERUL BUCUREŞTII NOI,

Prime Kapital a început construcţia complexului rezidenţial Marmura Residence 3

29 ian. Companii
A.R.
Prime Kapital a început construcţia complexului rezidenţial Marmura Residence

Dezvoltatorul: "Valoarea proiectului depăşeşte 50 de milioane de euro, iar proprietarii se vor putea muta în trimestrul al treilea al anului 2021" 

Prime Kapital a început lucrările de construcţie pentru Marmura Residence în cartierul Bucureştii Noi, iar proprietarii se vor putea muta în trimestrul al treilea al anului 2021,aşa cum a fost anunţat iniţial, a transmis ieri, printr-un comunicat, investitorul şi dezvoltatorul imobiliar.

Conform comunicatului citat, valoarea proiectului depăşeşte 50 de milioane de euro, iar complexul rezidenţial Marmura Residence va fi amplasat în proximitatea staţiei de metrou Jiului şi a noului pol de birouri din zonă.

Ansamblul oferă 465 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere şi duplex-uri şi 509 locuri subterane de parcare, se mai arată în comunicatul în care se mai precizează că Marmura Residence are o suprafaţă de 1,5 hectare şi cuprinde 5.000 mp de spaţii verzi şi terase, 1.700 de mp de spaţii de retail şi servicii, precum şi o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenţi.

Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital, a declarat: "Prin Marmura Residence reabilităm o zonă industrială abandonată din cartierul Bucureştii Noi şi o redăm comunităţii. Proiectul prevede investiţii în zone verzi publice, spaţii atractive de socializare, mobilier stradal şi o nouă stradă de legătură între Bulevardul Bucureştii Noi şi Şoseaua Chitilei, care va fi donată administraţiei publice. Vom crea astfel o comunitate dinamică în cadrul unui proiect modern şi vom contribui la dezvoltarea infrastructurii publice din zonă".

Potrivit comunicatului, până în prezent, au fost semnate 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse în vânzare.


Opinia cititorului: 3
1.   sufocarea cartierului si riscul prabusurii
mesaj trimis de voichin emilia în data de 30.01.2020, 08:58

Aceasta zona unde mai ieri se spunea ca structura solului este improprie constructiilor mamut iata ca nababii ridica zgarie nori.Toti care au dat avize care mai decare mai nepasatori de viata viitorilor locatari ai cimitirelor verticale.Mai suntem mintiti ca se fluidizeaza zona cum? vor pleca ,dimineata minim 400-500 de masini spre servici care se vor adauga altor sute (trafi deja infernal.)Nepasarea edililor si goana dupa inavutire a investitorilor vor distruge echilibrul cetatii.

2.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 30.01.2020, 11:24

"Reabilitam o zonă abandonată și o redăm comunității", spun investitorii. Nu, aglomerează și mai mult o zona devenită ghetou prin decizii ale administrației. Alte mii de oameni vor înghiți permanent poluarea existentă și duhoarea de la groapa de gunoi, asta realizați.

3.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 30.01.2020, 15:30

Cum se va circula pe sub Podul Constanta?

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢIITehnologia 5G va aduce numeroase beneficii în sectorul medical, printre care consultaţii la distanţă şi intervenţii chirurgicale cu roboţi
30 oct.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" / DANIEL BUDA, VICEPREŞEDINTELE COMISIEI DE AGRICULTURĂ DIN PARLAMENTUL EUROPEAN: "Alocarea de 60% pentru plăţile directe în agricultură va rămâne neatinsă în Politica Agricolă Comună"
30 oct. George Marinescu


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII Tratamentul la distanţă, viitorul în serviciile de sănătate?
30 oct. VLAD BOERIU


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" / MIHAI-LIVIU MORARU, DIRECTOR GENERAL AFIR:"Fonduri europene de 415 milioane euro au ajuns la fermieri anul acesta, pentru investiţii"
30 oct. A.V.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / IULIAN TRANDAFIR, PREŞEDINTE ADRFR"Bugetul alocat pentru medicamente are nevoie de o mai mare predictibilitate"
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII "Stocurile de medicamente din ţară pentru tratarea noului coronavirus sau a altor afecţiuni nu pot fi evaluate"
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / DR. ADRIAN MARINESCU, INSTITUTUL MATEI BALŞ:"În acest moment, ne gândim că virusul va mai fi prezent până în 2022"
30 oct. A consemnat George Marinescu


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII Telemedicina - o alternativă tot mai căutată la consultaţiile tradiţionale
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / VALENTINA BAICUIANU, APMGR:"Pandemia a evidenţiat lipsa din piaţă a mii de medicamente generice, cu preţ accesibil"
30 oct.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /SORIN MINEA, CEO ANGST RO:"Aş dori să se discute despre un program comun industrie alimentară-agricultură"
30 oct. Emilia Olescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.