INVESTIŢIE DE UN MILION DE EURO

Game World şi-a extins sala de jocuri din Bucureşti Mall

01 oct. 2019 Investiţii Personale
ANDREI IACOMI
Game World şi-a extins sala de jocuri din Bucureşti Mall

Lanţul de săli de jocuri Game World şi-a extins sala din Bucureşti Mall, la 2.500 de metri pătraţi, o suprafaţă de peste opt ori mai mare decât dimensiunea iniţială de acum 20 de ani, de 300 de metri pătraţi, a anunţat ieri Attila Török, Director de Strategie al Game World.

Investiţia totală pentru extinderea sălii s-a ridicat la circa un milion de euro, sumă pe care reprezentanţii Game World estimează că o vor recupera după trei ani de funcţionare.

Attila Török a declarat: "În ultimii ani, Game World şi-a ajustat strategia de business prin diversificarea ofertelor şi a serviciilor. Suntem un furnizor de experienţe de entertainment şi le oferim clienţilor noştri ambianţa, facilităţile şi o paletă largă de opţiuni de socializare şi divertisment".

Directorul Game World a precizat că, aproximativ 96% din rulajul total înregistrat la sloturi se distribuie câştigătorilor, iar aproape 4% rămâne casinoului.

"La ruletă, procentul care ne rămâ-ne este mai mic, de 2,7%, iar restul se redistribuie între jucători", a spus Török.

Referitor la profitabilitatea în ansambu a activităţii, directorul Game World a declarat: "Ca în cazul oricărui business, încercăm să oferim profit acţionarilor, este misiunea noastră ca manageri. Ţintim o rată de rentabilitate anuală de 10%, dar depinde foarte mult de piaţă, de concurenţă şi de tendinţe".

Lanţul de săli de jocuri tocmai a împlinit două decenii de existenţă în ţara noastră, perioadă în care a evoluat de la 50 de posturi de joc la peste 800 şi de la 35 de angajaţi, în urmă cu 20 de ani, la peste 400 anul acesta.

Compania deţine, în prezent, şapte săli de jocuri situate în mari centre comerciale din Bucureşti, Constanţa, Alba Iulia şi Braşov.

Game World România se numără printre companiile reprezentative din piaţa centrelor de divertisment din ţara noastră, având ca domeniu de activitate organizarea şi exploatarea sălilor de jocuri de noroc electronice. Pe lângă prezenţa din România, Game World are operaţiuni în Slovacia, Republica Moldova şi Croaţia.

În ţara noastră, compania şi-a început activitatea în septembrie 1999, cu prima sală de jocuri Game World, în Bucureşti Mall Vitan.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Investiţii Personale

PLASAMENTE ALTERNATIVEHârtia pe care mâna lor a scris
12 apr. Marius Tiţa


PLASAMENTE ALTERNATIVEArtişti români în competiţii internaţionale1
05 apr. Marius Tiţa


Marius TiţaPLASAMENTE ALTERNATIVEResetam-aş şi n-am chef!1
29 mar. Marius Tiţa


Marius TiţaPLASAMENTE ALTERNATIVETheodor Aman, la a CXC-a sa aniversare3
22 mar. Marius Tiţa


PLASAMENTE ALTERNATIVECea mai recentă licitaţie, la cea mai nouă casă1
15 mar. Marius Tiţa


Marius TiţaPLASAMENTE ALTERNATIVEFemei pictore2
08 mar. Marius Tiţa


PLASAMENTE ALTERNATIVEMărţişor2
01 mar. Marius Tiţa


Marius Tiţa PLASAMENTE ALTERNATIVEOpera lui Brâncuşi, văzută prin ochii lui Modiglianii1
22 feb. Marius Tiţa


Marius TiţaPLASAMENTE ALTERNATIVEDin ce sunt făcute statuile?1
16 feb. Marius Tiţa


Marius Tiţa PLASAMENTE ALTERNATIVEPoze cu istoria1
08 feb. Marius Tiţa

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.