INVESTIŢIE DE UN MILION DE EURO

Game World şi-a extins sala de jocuri din Bucureşti Mall

01 oct. 2019 Investiţii Personale
ANDREI IACOMI
Game World şi-a extins sala de jocuri din Bucureşti Mall

Lanţul de săli de jocuri Game World şi-a extins sala din Bucureşti Mall, la 2.500 de metri pătraţi, o suprafaţă de peste opt ori mai mare decât dimensiunea iniţială de acum 20 de ani, de 300 de metri pătraţi, a anunţat ieri Attila Török, Director de Strategie al Game World.

Investiţia totală pentru extinderea sălii s-a ridicat la circa un milion de euro, sumă pe care reprezentanţii Game World estimează că o vor recupera după trei ani de funcţionare.

Attila Török a declarat: "În ultimii ani, Game World şi-a ajustat strategia de business prin diversificarea ofertelor şi a serviciilor. Suntem un furnizor de experienţe de entertainment şi le oferim clienţilor noştri ambianţa, facilităţile şi o paletă largă de opţiuni de socializare şi divertisment".

Directorul Game World a precizat că, aproximativ 96% din rulajul total înregistrat la sloturi se distribuie câştigătorilor, iar aproape 4% rămâne casinoului.

"La ruletă, procentul care ne rămâ-ne este mai mic, de 2,7%, iar restul se redistribuie între jucători", a spus Török.

Referitor la profitabilitatea în ansambu a activităţii, directorul Game World a declarat: "Ca în cazul oricărui business, încercăm să oferim profit acţionarilor, este misiunea noastră ca manageri. Ţintim o rată de rentabilitate anuală de 10%, dar depinde foarte mult de piaţă, de concurenţă şi de tendinţe".

Lanţul de săli de jocuri tocmai a împlinit două decenii de existenţă în ţara noastră, perioadă în care a evoluat de la 50 de posturi de joc la peste 800 şi de la 35 de angajaţi, în urmă cu 20 de ani, la peste 400 anul acesta.

Compania deţine, în prezent, şapte săli de jocuri situate în mari centre comerciale din Bucureşti, Constanţa, Alba Iulia şi Braşov.

Game World România se numără printre companiile reprezentative din piaţa centrelor de divertisment din ţara noastră, având ca domeniu de activitate organizarea şi exploatarea sălilor de jocuri de noroc electronice. Pe lângă prezenţa din România, Game World are operaţiuni în Slovacia, Republica Moldova şi Croaţia.

În ţara noastră, compania şi-a început activitatea în septembrie 1999, cu prima sală de jocuri Game World, în Bucureşti Mall Vitan.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Investiţii Personale

Marius TiţaPLASAMENTE ALTERNATIVELicitaţii fără frontiere
27 oct. Marius Tiţa


Indicii BVB au deschis în scădere
26 oct. A.B.


Marius TiţaPLASAMENTE ALTERNATIVEMarile preţuri, pe traseul Londra-Hong Kong
19 oct. Marius Tiţa


PLASAMENTE ALTERNATIVEAmintiri despre new wave
12 oct. Marius Tiţa


Marius TiţaPLASAMENTE ALTERNATIVEDin colecţii, în licitaţii
05 oct. Marius Tiţa


PLASAMENTE ALTERNATIVETristeţi sculptural-autumnale1
28 sep. Marius Tiţa


Marius TiţaPLASAMENTE ALTERNATIVEBanda desenată şi noi, copiii
21 sep. Marius Tiţa


PLASAMENTE ALTERNATIVECivilizaţia cărţii1
14 sep. Marius Tiţa


PLASAMENTE ALTERNATIVESezonul de vară-toamnă-iarnă
07 sep. Marius Tiţa


PLASAMENTE ALTERNATIVESosirea lui Ghenie1
31 aug. Marius Tiţa

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.