KLM aniversează 25 de ani de operare a rutei Bucureşti - Amsterdam

09 apr. 20:07 Companii
A.P.
KLM aniversează 25 de ani de operare a rutei Bucureşti - Amsterdam

KLM Royal Dutch Airlines aniversează astăzi 25 de ani de operare continuă a rutei Bucureşti, Henri Coandă - Amsterdam, Schiphol, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Primul zbor între Amsterdam şi Bucureşti a avut loc la data de 31 martie 1965 ca parte a unei rute care includea mai multe oraşe europene: Amsterdam-Viena-Belgrad-Bucureşti. Zborul a fost operat de o aeronavă Lockheed Electra PH-LLK, numit "Pallas". Această operaţiune a fost suspendată la 1 noiembrie 1969 din motive ce ţineau de climatul politico-economic din sud-estul Europei şi implicit din România.

KLM a revenit pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti la data de 9 aprilie 1996 şi de atunci a fost prezent în mod continuu în România cu un serviciu zilnic. KLM Royal Dutch Airlines operează în prezent două frecvenţe zilnice, conectând aeroportul Henri Coandă Bucureşti şi aeroportul Amsterdam Schiphol şi oferă conexiuni convenabile către multe destinaţii din întreaga lume.

"Astăzi sărbătorim 25 de ani de operare neîntreruptă între Bucureşti şi Amsterdam, reprezentând tot atâtea motive de bucurie şi de împlinire, atât pentru Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, cât şi pentru compania KLM Royal Dutch Airlines. Credem cu tărie că, în perioadele dificile, adevăratul parteneriat devine mai puternic, iar cooperarea dintre cele două companii este o resursă valoroasă de sprijin reciproc, consolidată în timp. Salutăm această celebrare cu încrederea că va fi urmată de multe altele şi cu speranţa că anunţă vremuri mai bune pentru aviaţie, în viitorul apropiat", a declarat Directorul General al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Cosmin-Cătălin PEŞTEŞAN.

"KLM şi întreaga industrie aeriană se confruntă cu cea mai dură criză din istoria aviaţiei. Privim înapoi cu mândrie la cei 25 de ani de succes de operare a zborului ce uneşte aceste doua capitale europene - Amsterdam şi Bucureşti. Ne-am angajat să ne continuăm operaţiunile luând în considerare toate măsurile sanitare necesare. Dorim să mulţumim pasagerilor şi tuturor partenerilor noştri pentru aceşti 25 de ani încununaţi de succes şi aşteptăm cu nerăbdare viitorul", a spus Răzvan Răduţ, Country Sales Manager Air France KLM România şi Bulgaria.

KLM oferă în acest moment flexibilitate totala pentru biletele de avion rezervate, fiind 100% modificabile sau rambursabile până la data de 31 decembrie 2021. Pasagerii KLM îşi pot modifica gratuit rezervarea, pot obţine un credit rambursabil dacă nu mai doresc să călătorească sau pot opta pentru rambursarea totală în cazul în care zborul a fost anulat.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

STUDIU GRAYLING:Factorii de mediu, sociali şi de guvernanţă (ESG) vor avea un rol crucial în 2021
07 mai. G.U.


ASF:Tendinţe şi riscuri pe pieţele financiare locale şi internaţionale1
07 mai. J.P.


ÎN PERIOADA 10-21 MAI:Una dintre ieşirile de la staţia de metrou Ştefan cel Mare va fi închisă
07 mai. A.P.


Volkswagen AG a îmbunătăţit estimarea privind marja de profit operaţional în 2021
07 mai. A.P.


CFR a lansat licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru electrificarea liniei ferate Constanţa-Mangalia2
07 mai. A.P.


Pfizer este în defavoarea eliminării brevetelor vaccinurilor anti-Covid
07 mai. A.P.


Google Play va avea o secţiune despre practicile privind colectarea datelor
07 mai. A.P.


Twitter testează noi funcţii de donaţii pentru creatorii de conţinut
07 mai. A.P.


SUPLIMENT IC&T"Serviciile 5G pot oferi companiilor o alternativă de conectivitate, fără cabluri, la viteze foarte mari"
07 mai.


SUPLIMENT IC&T"Un atac cibernetic care să priveze accesul la comunicarea online ar putea fi devastator şi chiar letal"
07 mai.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.