Lufthansa introduce curse aeriene Iaşi-Frankfurt, începând din 21 mai 1

01 mar. 15:22 Companii
A.B.
Lufthansa introduce curse aeriene Iaşi-Frankfurt, începând din 21 mai

Compania Lufthansa va opera patru zboruri pe săptămână pe ruta Iaşi-Frankfurt, începând din 21 mai, tarifele pentru un bilet dus-întors pornind de la 189 de euro, transmite News.ro.

Potrivit conducerii Aeroportului din Iaşi, este pentru prima oară când locuitorii din zona Moldovei vor putea călători cu avionul la Frankfurt, un nod aerian care oferă atât conexiuni pentru zboruri transcontinentale, cât şi posibilitatea de a călători spre alte aeroporturi europene.

Zborurile sunt programate lunea, joai, vinerea şi duminica, iar biletele pot fi deja achiziţionate de pe site-ul companiei aeriene germane.

"Lufthansa, Austrian Airlines şi SWISS continuă să ofere conexiuni către hub-urile din Frankfurt, Munchen, Viena şi Zurich din Bucureşti, Cluj, Sibiu şi Timişoara. România a fost întotdeauna o piaţă importantă pentru Lufthansa Group şi suntem mândri că deservim această piaţă de peste cincizeci de ani. Chiar şi în timpul pandemiei nu am încetat niciodată să conectăm România cu lumea şi aşteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre în această vară", a declarat Zlatko Zlatic, Lufthansa Group General Sales Manager pentru România şi Republica Moldova.

La rândul său, Vasile Stoicea, directorul provizoriu al Aeroportului din Iaşi, a afirmat că noua rută va ajuta mediul de business local, el adăugând că, în ciuda vremurilor complicate, aeroportul ieşean prezintă interes pentru companiile străine.

"Suntem bucuroşi că în sfârşit putem răspunde solicitărilor numeroase pentru această destinaţie, Frankfurt, în special ale celor care călătoresc în interes de afaceri şi care au acum posibilitatea să ajungă mai des şi mai rapid la întâlnirile de lucru, iar oamenii de afaceri din Germania vor ajunge, la rândul lor, mai uşor la Iaşi. Noua rută va ajuta mediul de business local, contribuind la bunăstarea întregii comunităţi. Această companie nu mai operează pe niciun alt aeroport concurent din Moldova, astfel că vom reuşi să atragem clienţi din toată regiunea şi chiar de la Chişinău", a declarat directorul provizoriu al Aeroportului din Iaşi, Vasile Stoicea.


Opinia cititorului: 1
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 01.03.2021, 19:17

si asta in conditiile in care TAROM trage pe dreapta!!!!!

ce dracu mai este si asta???? 

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

STUDIU HORVATH&PARTNERS:Circa 97% dintre proiectele de infrastructură mare din România întârzie din cauza relaţiei deficitare cu autorităţile
21 apr.


ÎN ANUL 2020Tohani România a produs 1 milion de sticle de Fetească Neagră
21 apr. S.B.


OPINIIDigitalizarea ANAF, esenţială pentru protejarea contribuabililor şi pentru reducerea presiunii pe bugetul de stat
21 apr.


Daily Mail a dat în judecată Google pentru publicitatea online
21 apr. S.B.


Apple a anunţat o gamă de computere iMac slim cu procesor propriu
21 apr. S.B.


CDA CONFORT STEEL a cerut insolvenţa societăţii STEEL STANDARD
21 apr. J.P.


A & G COMUNICATION PREST şi-a cerut insolvenţa
21 apr. J.P.


Producătorul de smartphone-uri vivo îşi face loc pe piaţa din România
21 apr.


Vaccinarea angajaţilor - condiţie pentru reluarea activităţii HoReCa la parametrii optimi2
21 apr. G.M.


GREENPEACE:"Planul de restructurare al CE Oltenia este incompatibil cu reglementările europene"1
21 apr. G.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.