Nordis Group anunţă lansarea unui nou ansamblu situat în Braşov

04 mar. 12:30 Comunicate de presă
Nordis Group anunţă lansarea unui nou ansamblu situat în Braşov

Nordis Group anunţă lansarea unui nou ansamblu exclusivist, format din hotel şi apartamente rezidenţiale, situat în Braşov. Construcţia complexului de 14.000 de metri pătraţi va începe în această primăvară şi va fi finalizată în anul 2023. Valoarea de piaţă a acestui proiect este de 31 de milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Ansamblul Nordis Braşov 5***** va fi dezvoltat pe un teren de 13.000 de metri pătraţi şi va fi format din cinci corpuri independente, construite cu regim mic de înălţime. Acesta va dispune de 158 de camere de hotel şi 43 de apartamente rezidenţiale, SPA şi piscină infinity. Preţul pentru achiziţionarea unei camere de hotel în complex porneşte de la 83.000 euro, iar pentru un apartament de vacanţă de la 217.000 euro.

"Nordis Braşov 5***** reprezintă o noutate pe piaţa locală şi ridică standardele de locuire şi turism din zonă la nivelul celor internaţionale. În tot ceea ce am proiectat la Braşov accentul cade pe calitatea vieţii, fie că acest lucru înseamnă localizarea în natură, departe de poluare sau atenţia deosebită acordată designului şi arhitecturii construcţiei. Ne bucură nespus faptul că am obţinut deja autorizaţia de construire, iar în această primăvară vom începe lucrările. Obiectivul nostru major este să oferim produse şi servicii premium, aşa cum poate întâlnim în alte ţări, beneficii pe care românii le aşteaptă şi acasă. Mai mult, estimăm că odată cu deschiderea aeroportului din Braşov, numărul turiştilor străini va creşte considerabil, iar acest aspect se va traduce printr-un grad de ocupare excelent pentru hotel", a declarat Daniel Penciuc, Managing Partner Nordis Braşov.

Ansamblul beneficiază de o amplasare excelentă: este situat în Braşov, pe Drumul Poienii, lângă rezervaţia naturală Warthe, la doar cinci minute de mers cu maşina de Piaţa Sfatului şi la 10 minute de Poiana Braşov. Mai mult, beneficiul constă în faptul că Braşov este al doilea cel mai vizitat oraş din ţară, după Bucureşti.

Nordis Brasov 5***** oferă investitorilor posibilitatea de a cumpăra o cameră de hotel cu randament garantat de 7% pe an, la fel ca în celelalte proiecte Nordis din Mamaia sau Sinaia. Ulterior, Nordis Group închiriază proprietăţile, oferind investitorilor o chirie lunară stabilită contractual pe 30 de ani.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Flanco anunţă începutul unui parteneriat cu Federaţia Română de Scrimă
08 apr. S.B.


BusinessMark organizează cea de-a VII-a ediţie a evenimentului "Supply Chain & Logistics Forum"
06 apr. C.P.


Antrenamentele on-line sau pe zoom, soluţia pentru decizia de închidere a sălilor de fitness
01 apr. C.P.


Seria HUAWEI MatePad se extinde
31 mar.


CÎŢU, ÎN DIALOG CU CONAF:"Am încercat să identificăm soluţii pentru industria textilă"
31 mar. J.P.


ÎN LUNA MASRTIEANPC a aplicat 108 sancţiuni contravenţionale în valoare de 407.000 lei operatorilor de produse alimentare ecologice
31 mar. C.I.


ANALIZĂ BRICO DEPOT: Topul alegerilor românilor în proiectele de (re)amenajare a locuinţei, în perioada pandemiei
31 mar.


Cisco organizează evenimentul global virtual Cisco Live
31 mar.


Dinu Bumbăcea preia conducerea PwC România de la Ionuţ Simion, începând cu 1 iulie 2021
31 mar.


MINISTERUL FINANŢELOR:Românii pot investi în titluri de stat şi în luna aprilie1
31 mar.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.