ORBAN, DUPĂ CE FIREA A ANUNŢAT CĂ VREA SĂ ÎL CHEME LA RAPORT:

"Doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului" 4

29 oct. 20:31 Politică
A.P.
"Doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului"

Premierul Ludovic Orban a reacţionat după ce prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat că PSD îl va chema la raport în Parlament pe tema proiectului de buget, spunând că "doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului" şi la cheltuielile "nesăbuite" făcute cu clientele adunate din rândul PSD-ului din toate localităţile din jurul Bucureştiului, scrie News.

Ludovic Orban a fost întrebat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, ce părere are despre afirmaţia Gabrielei Firea potrivit căreia va fi chemat în Parlament pentru răspunde unor chestiuni pe tema bugetului de stat.

"Doamna Firea a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei şi sfatul pe care i l-am dat astăzi primarului general ales a fost acela să facă un audit foarte serios la Primăria Capitalei care a fost lăsată plină de datorii de fostul primar general în condiţiile în care bucureştenii nu au simţit aproape nimic de pe urma mandatului de patru a fostului primar general. Eu cred că doamna ar trebui să reflecteze la aceste lucruri, la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului, la cheltuielile nesăbuite făcute cu clientele adunate din rândul PSD-ului din toate localităţile din jurul Bucureştiului în societăţi care nu au niciun fel de utilitate pentru binele public al Bucureştiului şi în alte cheltuieli iresponsabile pe care le-a declanşat fără să aibă resursele financiare necesare. În privinţa legii bugetului de stat, obiectivul nostru este acela de a adopta legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat până la data de 31 decembrie", a declarat Orban.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat că social-democraţii au decis joi să îl cheme la raport pe prim-ministrul Ludovic Orban privind proiectul de buget pe anul viitor.

"Dacă nu este nimic de ascuns şi dacă Guvernul nu are intenţia de a majora TVA, atunci de ce Executivul nu pune în transparenţă decizională proiectul de buget pe 2021", a adăugat Firea.


Opinia cititorului: 4
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 29.10.2020, 21:05

Despre dezastru tau cand reflectezi?

1.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de vlad tepes în data de 30.10.2020, 01:33

Cand se trezeste din betie!

1.2.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.1)
mesaj trimis de anonim în data de 31.10.2020, 07:56

nu cred ca se va trezi in curand

fata il tradeaza! 

2.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 31.10.2020, 11:00

Da, va veni psd-istul Văcăroiu cu cei din curtea psd-ista și va face constatări.

Ghiciti ce va ieși?

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

AURESCU:"Politica externă a României trebuie să rămână o politică de consens naţional, coerentă şi predictibilă"
01 dec. J.P.


LUDOVIC ORBAN:"Astăzi este un bun prilej să reflectăm asupra exemplelor de unitate din istoria noastră"
01 dec. S.B.


USR PLUS acuză guvernul PNL că îşi bate joc de români
01 dec. S.B.


IOHANNIS:"Gândurile noastre se îndreaptă către eroii acestui an, personalul medical şi cei care se sacrifică pentru a opri răspândirea virusului "
01 dec. A.P.


ORBAN, DE ZIUA NAŢIONALĂ:"Doar prin eforturile noastre unite putem salva vieţi şi învinge virusul"1
01 dec. A.P.


MARCEL CIOLACU: "De Ziua Naţională ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc"1
01 dec. S.B.


MAIA SANDU:"Domnul Băsescu ar trebui să reia procedura şi să depună actele de la început pentru a-i putea fi redată cetăţenia"
01 dec. A.P.


EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI - ÎNTÂI DECEMBRIE/ COSTICĂ T. MUSTAŢĂ, PREŞEDINTE CCIB:"Mediul privat a învăţat să «lucreze» cu fondurile europene"
01 dec. A consemnat George Marinescu.


EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI - ÎNTÂI DECEMBRIECe ne spun 1 Decembrie 1918 şi Trianonul
01 dec. Ilie Bădescu


EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI - ÎNTÂI DECEMBRIEVreau să sărbătorim Ziua Naţională cu optimismul că vom trăi într-o Românie şi mai puternică în Europa3
01 dec. SIEGFRIED MUREŞAN

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.