Pariuri online vs pariuri offline

08 mai. 2019 Media-Advertising
Pariuri online vs pariuri offline

Pariurile online au devenit una dintre cele mai utile şi mai populare moduri de a plasa pariuri, nu numai pentru începători, ci şi pentru profesioniştii care analizează jocurile şi echipele, statisticile şi ştirile înainte de a lua o decizie şi a alege un pariu.

Casele de pariuri online oferă promoţii foarte atractive, cum ar fi bonusuri de bun venit, bonusuri la depunere, pariuri fără risc, printre altele. Acest lucru atrage atenţia oamenilor şi îi determină din ce în ce mai mult să se înregistreze şi să parieze online, în loc să aleagă o locaţie fizică.

Avantajele pariurilor online

Fireşte, primul avantaj este să puteţi face orice tip de pariu confortabil de la domiciliu, de pe computer, fie oriunde doriţi de pe dispozitivul mobil. De asemenea, nu există un program fix, puteţi intra pe site-urile operatorilor online, ori de câte ori doriţi, deoarece lucrează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Aceasta înseamnă că puteţi paria oricând doriţi de la dvs. de acasă, de la birou sau din orice altă parte, fie prin intermediul unui computer, mobil sau tabletă. Mai confortabil şi simplu, imposibil.

Un alt avantaj al pariurilor online este că există o mulţime de case de pariuri online şi pieţe sportive şi de pariuri pe care le puteţi cerceta oricând vreţi. Datorită gamei variate de case de pariuri, puteţi alege casa care se potriveşte cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

De exemplu, aţi putea alege să pariaţi la Unibet, iar înainte de a paria la această casă de pariuri, aţi putea citi despre Discuţii şi păreri despre Unibet pentru a descoperi părerea profesioniştilor din acest domeniu despre acest operator.

În plus, atunci când vă înregistraţi şi deschideţi un cont de utilizator, este mult mai uşor să faceţi depozite prin intermediul oricărei metodă de plată acceptată şi chiar să beneficiaţi de bonusuri de bun venit. Dacă vă aflaţi la primul dvs. depozit, Unibet, de exemplu, oferă bonusuri interesante de bun venit. Spre deosebire de pariurile offline, în mediul online dispuneţi de o mare varietate de metode de depunere. Din articolul Cum îmi fac cont la Unibet aflaţi cum să vă faceţi cont la această casă de pariuri pentru a începe să vă bucuraţi de beneficiile oferite.

În mediul online vă puteţi retrage profiturile foarte uşor şi puteţi face asta alegând metoda preferată.

Nu numai că este avantajos să se obţină venituri, ci şi să se solicite retrageri. Puteţi utiliza aceleaşi metode acceptate de operator. Retragerea profiturilor este, de asemenea, mai uşoară şi o puteţi face prin metoda preferată. Merită menţionat faptul că toate aceste tranzacţii sunt sigure şi fiabile, operatorii nu stochează informaţiile dvs. bancare.

Un alt avantaj al pariurilor online îl reprezintă cotele care sunt mult mai mari decât în mediul offline. În plus, cotele caselor de pariuri online se actualizează mereu şi sunt publicate imediat, mai repede decât la casele de pariuri offline.

În cele din urmă, dacă aveţi probleme sau îndoieli, puteţi contacta Serviciul Clienţi. Cei mai mulţi operatori au un chat pe site care este disponibil 24/7.

Pariaţi în case de pariuri offline sau spaţii special amenajate

Casele de pariuri ale operatorii locali sunt foarte populare, chiar şi astăzi, când este foarte uşor de plasat un pariu de la un computer. Ele au devenit populare în momentul în care jocuri de noroc au fost legalizate.

Casele de pariuri fizice oferă o experienţă diferită decât casele de pariuri online. Pentru a juca trebuie să găsiţi o casă de pariuri, să vă uitaţi la programul de funcţionare, să vedeţi ce metode de plată oferă. Din păcate, la aceste case de pariuri există puţine metode plată şi nu vă puteţi bucura de promoţii.

Unele facilităţi oferite de aceste case includ: ecrane pentru a viziona jocuri, scaune şi mese pentru a se aşeza înainte de a paria, posibilitatea de a citi ziare şi viziona jocuri sportive, serviciu clienţi, printre altele.

Odată ce ştii ce vreţi să pariaţi trebuie să completaţi manual talonul de pariuri sau prin intermediul unui terminal. Dacă o faceţi manual, pariul trebuie să fie validat de către un angajat al casei de pariuri.

Cel mai mare dezavantaj se referă la cote. Cotele unui meci se schimbă în timpul zilei de joc, dar nu sunt actualizate în mod automat, astfel încât să puteţi paria la o cotă mai mică decât ar trebui să fie.

Prin faptul că nu se actualizează în mod constant cotele, aţi putea pierde informaţii cruciale, cum ar fi cotele privind echipa favorită etc.

Ţinând cont de aspecte prezentate, oamenii care preferă să parieze online nu sunt prea leneşi să-şi părăsească casa, ci mai degrabă înseamnă că ştiu că pot obţine aceleaşi beneficii mai mari dacă pariază online.

Aşadar, pariaţi online la Unibet sau la oricare casă de pariuri online care credeţi că vi se potriveşte, căci nu veţi regreta. Succes!(C)

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Media-Advertising

ADVERTORIALMomente care merita sarbatorite cu o sticla de sampanie!
27 oct.


O parte din Titanic, în licitaţie la Bucureşti
26 oct.


ADVERTORIALÎnc'-o mare bilă albă pentru câştigurile tale la Fortuna
26 oct.


ADVERTORIALCum se alege un consultant fonduri europene?
23 oct.


ADVERTORIALDe ce sa alegeti un cuptor pizza pe lemne? Iata cateva motive care va vor convinge!
22 oct.


ADVERTORIALCum să alegi o agenţie de consultanţă pentru fonduri europene?
22 oct.


Medimfarm anunță lansarea testelor "Standard Q Covid 19-Ag"
16 oct.


ADVERTORIALClienţii şi agenţii imobiliari au la dispoziţie o nouă aplicaţie: ZOOMO
15 oct.


ADVERTORIALÎnc'-o şansă. Pariul Şansă! România-Austria, meciul câştigător, indiferent de scor
13 oct.


ADVERTORIALMergem mai departe pe un nou drum, luptăm şi câştigăm. C-aşa-i în fotbal la Fortuna
09 oct.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.