PE DATA DE 16 MARTIE 2021

SCEB organizează evenimentul online ''Reglementările comerciale internaţionale din SUA vs. Uniunea Europeană''

01 mar. 17:30 Comunicate de presă
SCEB organizează evenimentul online ''Reglementările comerciale internaţionale din SUA vs. Uniunea Europeană''

Supreme Council of European Business organizează un eveniment internaţional online pe 16 martie 2021, începând cu orele 18:00, care are un subiect puternic în contextul economic actual: reglementările comerciale internaţionale din SUA vs. Uniunea Europeană.

Uniunea Europeană are un regim comercial relativ deschis, care a oferit un stimul pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale cu un număr ridicat de parteneri comerciali. Comunitatea europeană este, de asemenea, parte din pieţele globale şi se aşteaptă ca această strategie să continue deoarece progresul realizat în industrii precum transport şi comunicare oferă un stimul suplimentar companiilor din diverse domenii pentru schimbul de bunuri şi servicii din întreaga lume.

Pe de altă parte, unele statistici spun că în 2019 exporturile SUA au fost în valoare de 2,5 trilioane de dolari, ceea ce a contribuit cu 11,7% la produsul intern brut. Majoritatea bunurilor fabricate pe care le produce economia SUA sunt destinate consumului intern şi nu sunt exportate. Serviciile reprezintă, de asemenea, o mare parte a economiei, iar acestea sunt mai dificil de exportat.

Care sunt diferenţele climatice internaţionale? Ce ar trebui să ia în considerare antreprenorii atunci când aleg să intre pe o piaţă nouă? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care cei doi speakeri vor răspunde în timpul conferinţei: Mehmet Sumeroglu - Preşedinte SCEB şi George Lakis - Senior Partner Morphosis LLC.

Mehmet Sumeroglu a fondat şi a gestionat peste zece companii în România şi în străinătate, implicându-se în comerţul internaţional de când era student. În cei peste 25 de ani de experienţă, a dezvoltat relaţii de afaceri cu peste 80 de furnizori externi din aproximativ 20 de ţări de pe cinci continente, cu o valoare a tranzacţiilor comerciale internaţionale de peste 600 de milioane de dolari. De asemenea, a lucrat în domeniul construcţiilor ca manager de proiect şi consultant în investiţii. De curând, colaborează, în calitate de consultant în afaceri, pentru numeroase companii multinaţionale din diferite ţări europene şi non-europene.

George Lakis, de-a lungul carierei sale, a oferit, împreună cu echipa sa, diverse soluţii multimedia de vârf pentru ecosistemele de sănătate şi educaţie atât din Florida de Sud, cât şi din alte pieţe globale. Prin combinarea talentului şi a abilităţilor sale artistice cu inovaţiile tehnologice şi experienţa dovedită în afaceri, George a coordonat proiecte internaţionale şi a înfiinţat companii care s-au dezvoltat într-o manieră sustenabilă în domenii precum mass-media, medical, învăţământ la distanţă şi multe altele. Pe parcursul carierei sale, George a îmbrăţişat cu entuziasm orice tip de provocare şi s-a implicat în numeroase activităţi profesionale şi civice.

Acest eveniment va fi online, iar înscrierea se va face prin trimiterea unui e-mail la adresa adriana.cocirta@nomade.ro pentru a primi link-ul de conectare.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Cora derulează programul Rabla pentru electrocasnice până la finalul anului 20214
21 apr.


ANTREPRENORII ROMÂNI, RETICENŢI LA ARHIVAREA DIGITALĂLegislaţia referitoare la documentele contabile şi temerea faţă de atacurile cibernetice principalii factori invocaţi
21 apr.


Prestigio Click&Touch 2, tastatura inteligentă premiată cu Red Dot Award Product Design 2021
21 apr.


GALA ANIS 2021: Câştigătorii premiilor industriei IT sunt: FintechOS, Medicai, Bittnet Systems, Pentest-Tools.com, Softech, Qubiz, DB Global Technology şi Endava
21 apr.


Minspace lansează Hybrid, noua gamă de soluţii flexibile
21 apr.


MerchantPro a investit peste 100.000 de euro în aplicaţii ce ajută comercianţii din platformă să-şi scaleze businessul
21 apr.


Tech Mahindra îşi extinde biroul din Vox Technology Park cu 1.500 de metri pătraţi
21 apr.


Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP investeşte 29 de milioane de euro în regiunile Bucureşti şi Transilvania pentru proiecte noi
21 apr.


Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate
21 apr.


CRH Ciment România devine ROMCIM
21 apr.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.