Pluria lansează un serviciu nou de rezervări de săli de şedinţe şi birouri private, în România şi străinătate

12 apr. 11:35 Comunicate de presă
Pluria lansează un serviciu nou de rezervări de săli de şedinţe şi birouri private, în România şi străinătate

Compania Pluria, lansată în septembrie 2020 de antreprenorul Andrei Creţu, co-fondator al reţelei 7card, pune la dispoziţia companiilor serviciul de închiriere de săli de şedinţă direct de pe telefonul mobil. Reţeaua Pluria cuprinde peste 100 de spaţii de co-working în România şi în Spania, următoarea ţară pe lista de dezvoltare a companiei fiind Portugalia. Investiţia în lansarea acestui nou serviciu este de 100.000 euro, întregul proiect beneficiind, până acum, de o investiţie totală de 300.000 euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

După nici jumătate de an de funcţionare, reţeaua Pluria cuprinde peste 100 de spaţii în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Galaţi, Oradea, Sibiu şi Târgu Mureş, dar şi în oraşele spaniole Madrid şi Barcelona. Oferta Pluria cuprinde numeroase spaţii de coworking, dar şi cafenele şi lounge-uri de hoteluri, cum ar fi cele din grupurile Accor şi Marriott.


"Pluria le oferă clienţilor corporate cea mai bună selecţie de săli de şedinţe şi birouri private din România şi Spania pentru toate nevoile lor: o întâlnire cu clienţii sau o şedinţă cu echipa. Cu ajutorul aplicaţiei mobile, clienţii pot rezerva aceste spaţii direct de pe telefonul mobil, facilitând astfel colaborarea între echipe şi îmbunătăţirea culturii organizaţionale. Serviciul este on-demand, există posibilitatea de a controla utilizarea lui, iar spaţiile pot fi rezervate pentru câteva ore sau zile, în funcţie de nevoile specifice ale fiecărui client. Nu necesită un abonament, iar companiile care au unul la hotdesk pentru angajaţii lor, vor avea un cost suplimentar pentru acest serviciu de rezervare săli de şedinţe şi birouri private", explică Andrei Creţu, fondatorul Pluria.

Aplicaţia de mobil Pluria permite utilizatorilor să facă toate rezervările sau anulările direct din telefon şi tot de aici se trimit invitaţii participanţilor la şedinţele respective, ei primind pe e-mail toate detaliile necesare. De la lansarea ei, aplicaţia Pluria a fost descărcată de peste 3.800 de persoane.

"Ultimul an ne-a arătat că viitorul muncii va fi unul hibrid şi digital, o combinaţie între work from home, din spaţii complementare şi de la biroul companiei. Recent, echipa Pluria a făcut şi un sondaj pe această temă, iar 64% dintre cei chestionaţi au optat pentru Work From Anywhere. Intuiam deja că există mulţi angajaţi care nu se mai simt confortabil să lucreze doar de acasă sau de la birou, dar am rămas surprinşi de procent. Este clar că lucrul din spaţii flexibile este parte a noului model, care va funcţiona şi după trecerea pandemiei. Avem deja peste 20 de clienţi corporate, majoritatea din industria tech şi de servicii profesionale, de la start-up-uri la multinaţionale care folosesc serviciile Pluria. Iar, de curând, am lansat o colaborare cu furnizorii de energie electrică şi gaze naturale aparţinând grupului Enel în România prin care,

accesând oferta de energie electrică dedicată lor, micii întreprinzători au acces la spaţiile din reţeaua noastră", mai spune Andrei Creţu.

Planurile de dezvoltare ale companiei pentru 2021 vizează consolidarea prezenţei în Peninsula Iberică, în oraşe secundare din Spania, precum şi semnarea de parteneriate cu spaţiile din Portugalia, în principal în Lisabona. În ceea ce priveşte produsul, compania continuă să lucreze la facilităţi pentru administrarea/ controlul serviciului din partea angajatorilor.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Achilleas Kanaris a fost desemnat CEO al Vodafone România
07 mai.


Digi Communications NV anunţă prezentarea Rezultatelor Financiare pentru Trimestrul I 2021
06 mai.


Grupul ING înregistrează un rezultat net de 1.005 milioane EUR în primul trimestru al anului 2021
06 mai.


Synevo România extinde cu 25% numărul de centre de testare Covid-19 şi continuă investiţiile în aparatură
06 mai.


BSTDB acordă un împrumut pentru dezvoltarea producţiei de gaze offshore a României
06 mai.


Premier League alege infrastructura Oracle Cloud pentru dezvoltarea statisticilor avansate dedicate fotbalului
06 mai.


EximBank susţine activitatea Supercom cu un pachet financiar de 70 mil. lei
06 mai.


Centrul Român al Energiei desemnează o nouă echipă de vice-preşedinţi: Ioan Roşca, Niculae Havrileţ şi Frank Hajdinjak
06 mai.


EJOBS: Doar 1,4% din aplicările lunare sunt pentru joburile din străinătate
06 mai.


Consiliul Concurenţei analizează preluarea Pharmachem Distribuţie de către Med Life
04 mai.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.