PwC: Olga Grygier-Siddons, noul director general pentru Europa Centrală şi de Est

11 iun. 2014 Companii
V.B.

Partenerii PricewaterhouseCoopers (PwC) şi-au desemnat un nou director regional, precum şi o nouă echipă de conducere pentru reţeaua de firme din Europa Centrală şi de Est (ECE), iar schimbarea se va produce începând cu 1 iulie, conform unui comunicat remis redacţiei, care precizează că Olga Grygier-Siddons va deveni noul CEO al PwC ECE, iar noul centru regional va fi la Varşovia.

Domnia sa preia şefia PwC CEE de la Mike Kubena, care a avut două mandate de 4 ani, numărul maxim de mandate permise de statutul firmei.

Olga Grygier-Siddons (aleasă de partenerii PwC din regiune, devenind astfel prima femeie şi primul nativ din regiune care va ocupa această funcţie) a fost numită Managing Partner al PwC Polonia în 2009. Sub conducerea domniei sale, firma din Polonia a crescut la 1.800 de profesionişti şi şi-a sporit veniturile cu 30%. Firma şi-a întărit poziţia pe piaţă şi a făcut investiţii semnificative - deschizându-şi o firmă de avocatură, un birou de brokeraj, un birou la £ód¼ şi un centru de servicii externalizate la Katowice. Înainte de acest mandat, oficialul a condus timp de 5 ani departamentul de consultanţă pentru management al PwC Polonia. Grygier-Siddons s-a alăturat PwC în 1991 şi are experienţă în consultanţa oferită guvernelor şi companiilor internaţionale energetice şi de infrastructură.

În ţara noastră, începând cu 1 iulie 2014, Kenneth Spiteri va deveni noul lider al Departamentului de Audit, după pensionarea lui John Webster. Spiteri s-a alăturat firmei acum 21 de ani şi a devenit partener în 2008. Domnia sa s-a mutat din Malta în România în 1998. Kenneth Spiteri este partener responsabil de sectorul auto, farmaceutic şi FMCG, îndeosebi pentru companiile multinaţionale, dar de-a lungul timpului a lucrat şi pentru multe companii antreprenoriale româneşti şi companii cu capital de stat. În ultimii ani, oficialul a fost responsabil de coordonarea activităţii de resurse umane în toată Europa Centrală şi de Est şi de managementul riscului în Europa de Sud-Est.

Tot începând cu 1 iulie 2014, au fost promovaţi 3 noi parteneri în cadrul PwC România.

Astfel, Monica Biota va deveni partener de audit responsabil de biroul din Timişoara. Pe lângă serviciile livrate clienţilor din Timişoara şi din regiune, dumneaei va fi responsabilă de conducerea biroului, de atragerea de noi clienţi şi de generarea unei creşteri profitabile, precum şi de recrutarea şi dezvoltarea echipei. Ca partener, oficialul PwC se va concentra pe dezvoltarea relaţiei cu companiile antreprenoriale româneşti. Monica Biota este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi membră a Camerei Auditorilor Financiari din România şi a Asociaţiei Experţilor Contabili Autorizaţi (ACCA).

Diana Coroabă (consultant fiscal autorizat) va conduce echipa de servicii de consultanţă fiscală şi juridică pentru sectorul financiar şi va fi co-lider al echipei de servicii de taxe şi impozite indirecte din România. Domnia sa a avut un rol major în dezvoltarea acestor linii de servicii prin construirea unor relaţii excelente de afaceri cu executivii de top, precum şi prin creşterea profilului PwC în sectorul financiar. Diana Coroabă va dezvolta noi servicii şi produse de consultanţă pentru bănci şi societăţile de asigurări.

Francesca Postolache (originară din Republica Moldova) va deveni partener de audit în România, unde va lucra atât pentru companii multinaţionale, cât şi pentru companiile antreprenoriale româneşti. Dumneaei va conduce echipa de audit din Republica Moldova şi va coordona eforturile de atragere a clienţilor şi de dezvoltare a serviciilor PwC din sectorul imobiliar şi cel al centrelor de servicii externalizate (SSC) din România. De asemenea, oficialul PwC va conduce centrul de formare profesională The Academy at PwC în România şi va consolida această linie de afaceri. Domnia sa are un doctorat în analiză financiară şi este membru al ACCA şi al Camerei Auditorilor din România.

Firmele din reţeaua PwC (prezentă în 157 de ţări cu peste 184.000 de specialişti) oferă servicii de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Reţeaua de firme PwC din Europa Centrală şi de Est are 8000 de angajaţi în 52 de birouri din 29 de ţări din întreaga regiune.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

STUDIU HORVATH&PARTNERS:Circa 97% dintre proiectele de infrastructură mare din România întârzie din cauza relaţiei deficitare cu autorităţile
21 apr.


ÎN ANUL 2020Tohani România a produs 1 milion de sticle de Fetească Neagră
21 apr. S.B.


OPINIIDigitalizarea ANAF, esenţială pentru protejarea contribuabililor şi pentru reducerea presiunii pe bugetul de stat
21 apr.


Daily Mail a dat în judecată Google pentru publicitatea online
21 apr. S.B.


Apple a anunţat o gamă de computere iMac slim cu procesor propriu
21 apr. S.B.


CDA CONFORT STEEL a cerut insolvenţa societăţii STEEL STANDARD
21 apr. J.P.


A & G COMUNICATION PREST şi-a cerut insolvenţa
21 apr. J.P.


Producătorul de smartphone-uri vivo îşi face loc pe piaţa din România
21 apr.


Vaccinarea angajaţilor - condiţie pentru reluarea activităţii HoReCa la parametrii optimi2
21 apr. G.M.


GREENPEACE:"Planul de restructurare al CE Oltenia este incompatibil cu reglementările europene"1
21 apr. G.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.