Reţeaua REGINA MARIA oferă acces gratuit pentru pacienţii post COVID, la nivel naţional

25 feb. 16:39 Comunicate de presă
Reţeaua REGINA MARIA oferă acces gratuit pentru pacienţii post COVID, la nivel naţional

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA până în acest moment, a investit aproape 300.000 de lei în servicii gratuite oferite cadrelor medicale şi tuturor pacienţilor care depăşesc faza acută a bolii, proiect ce va continua în cadrul Clinicii POST COVID. Acestei investiţii i se adaugă peste 130.000 lei în servicii bonus, în 3 pachete complexe ce completează gama de servicii post COVID, conform unui comunicat remis redacţiei.

Încă din luna mai 2020, REGINA MARIA a lansat Clinica POST COVID, proiect destinat monitorizării pacienţilor infectaţi şi vindecaţi de SARS-CoV-2. De atunci, programul este gratuit pentru toate cadrele medicale şi poate fi accesat în continuare pentru analize şi investigaţii necesare. De asemenea, şi persoanele vulnerabile, care nu pot accesa servicii medicale private, au şansa de a discuta cu un medic generalist, care să le analizeze cazul în mod gratuit, prin Pachetul Start, ce include şi o serie de analize de laborator pentru evaluarea stării generale de

sănătate.

Există cazuri de pacienţi care se luptă cu o serie de simptome ce persistă în timp, cum ar fi oboseala marcantă, dureri musculare persistente, cefaleea sau senzaţia de lipsă de aer. Pacienţii cu simptome persistente, după 4 săptămâni de boală, suferă de ceea ce specialiştii au denumit COVID de "lungă durată".

"Este important să înţelegem faptul că, după declararea vindecării, simptomatologia poate persista. De aceea, am ales să ne implicăm oferind acces gratuit, oricui doreşte, la servicii medicale pentru monitorizarea post COVID. Sunt pacienţi care ne-au călcat pragul cu simptome ce au persistat până la câteva luni după depăşirea bolii, simptome ce pot fi prevenite sau ţinutesub control prin monitorizarea stării de sănătate. Vom continua să investim în sănătatea românilor şi în oferirea celor mai bune soluţii medicale pacienţilor noştri şi comunităţilor din care facem parte." declară Nirvana Georgescu, Quality and Patient Safety Director, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA.

Există situaţii în care persoanele vindecate de COVID-19 necesită investigaţii complexe. Pentru aceştia, sunt disponibile 3 pachete cu discount de până la 50%. Serviciile de monitorizare post COVID sunt incluse în peste 95% dintre abonamentele de sănătate ale Reţelei.

Pentru a intra în programul de monitorizare post COVID, pacienţii care au medic curant în reţea şi o trimitere pentru investigaţiile şi analizele necesare, se pot programa direct în clinicile REGINA MARIA dedicate pentru recoltarea analizelor şi efectuarea investigaţiilor. Pacienţii care nu au un medic curant se pot programa la un consult pentru monitorizare post COVID pe site-ul REGINA MARIA, urmând a fi contactaţi de un operator din Call Center.

Infecţia cu COVID-19 poate afecta starea generală de sănătate a pacienţilor, indiferent de vârstă şi de forma de boală. Se impune astfel o atenţie sporită la urmările ce pot apărea în organism, iar cei care s-au vindecat au nevoie de o evaluare post vindecare. Monitorizarea pacienţilor poate consta în investigaţii imagistice - CT torace - şi o serie de analize de sânge, ce vor fi recomandate de către medic.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Cora derulează programul Rabla pentru electrocasnice până la finalul anului 20214
21 apr.


ANTREPRENORII ROMÂNI, RETICENŢI LA ARHIVAREA DIGITALĂLegislaţia referitoare la documentele contabile şi temerea faţă de atacurile cibernetice principalii factori invocaţi
21 apr.


Prestigio Click&Touch 2, tastatura inteligentă premiată cu Red Dot Award Product Design 2021
21 apr.


GALA ANIS 2021: Câştigătorii premiilor industriei IT sunt: FintechOS, Medicai, Bittnet Systems, Pentest-Tools.com, Softech, Qubiz, DB Global Technology şi Endava
21 apr.


Minspace lansează Hybrid, noua gamă de soluţii flexibile
21 apr.


MerchantPro a investit peste 100.000 de euro în aplicaţii ce ajută comercianţii din platformă să-şi scaleze businessul
21 apr.


Tech Mahindra îşi extinde biroul din Vox Technology Park cu 1.500 de metri pătraţi
21 apr.


Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP investeşte 29 de milioane de euro în regiunile Bucureşti şi Transilvania pentru proiecte noi
21 apr.


Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate
21 apr.


CRH Ciment România devine ROMCIM
21 apr.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.