Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate

21 apr. 12:37 Comunicate de presă
Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate

GTC a reînnoit contractul de închiriere cu KMG Rompetrol - divizia de management şi suport a KMG International Group, unul dintre jucătorii cheie ai sectorului combustibililor din sud-estul Europei - pentru încă 5 ani. Sediul central al KMG Rompetrol va ocupa în continuare o suprafaţă de 9.356 de metri pătraţi din City Gate, o clădire modernă de birouri de clasă A, situată în Bucureşti. Aceasta este prima tranzacţie finalizată sub îndrumarea lui Ziv Gigi, numit recent director general al operaţiunilor GTC din România şi a CEE Estate, o companie de administrare a activelor, conform unui comunicat remis redacţiei.

KMG Rompetrol, parte a unei companii petroliere internaţionale cu operaţiuni în România, Moldova, Bulgaria, Georgia, a decis să prelungească contractul de închiriere pentru suprafaţa de 9.356 de metri pătraţi de spaţii de birouri moderne din turnul de nord al complexului City Gate, până în decembrie 2026. Proprietatea este situată într-o zonă prestigioasă a centrului de afaceri din Bucureşti şi este compusă din două clădiri, care oferă în total aproximativ 48.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri la cele mai înalte standarde de calitate.

"Apreciem încrederea pe care partenerii noştri de afaceri o au în excelenţa serviciilor oferite în cadrul proprietăţilor noastre. KMG Rompetrol este o companie care se dezvoltă dinamic în România şi nu numai, ce acordă o atenţie deosebită angajaţilor săi, prin asigurarea celor mai bune condiţii de muncă. Ne bucurăm că această companie de renume rămâne loială calităţii serviciilor noastre, mai ales acum, în vremurile tulburi generate de pandemie. Acest acord dovedeşte, încă o dată, că strategia noastră de a menţine parteneriate de calitate şi o cooperare pe termen lung cu chiriaşii noştri este reciproc benefică. Vreau, de asemenea, să mulţumesc echipei de administrare a activelor, CEE Estate, ale cărei eforturi şi implicare, demonstrate pe tot parcursul procesului de negociere, au dus la primul nostru succes," a declarat Ziv Gigi, directorul general al operaţiunilor GTC din România.

City Gate este o clădire de birouri de ultimă generaţie situată în nordul Bucureştiului, ce oferă acces facil la spaţiile de business şi recreaţionale situate în jurul Parcului Herăstrău şi a centrelor de birouri, precum Piaţa Victoriei. Complexul oferă 48.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri moderne, adaptate nevoilor chiriaşilor. Având acces direct la transportul public deservit de autobuze şi tramvaie, proprietatea oferă aprox. 1000 de locuri de parcare subterane. Chiriaşii sunt invitaţi să se recreeze în incinta Plaza, situată între clădirile de birouri City Gate Towers. Plaza oferă un moment de linişte chiriaşilor şi vizitatorilor, care se pot relaxa în unul dintre lobby-urile amenajate într-un design urban potrivit. La etajele superioare din City Gate se poate lua prânzul sau se poate face o pauză de cafea la sky-bar şi restaurant, care oferă o vedere excepţională către parcul Herăstrău.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Venituri în creştere cu 71% pentru IMPACT în primul trimestru din 2021
14 mai.


TRANSILVANIA BROKERCA va fi extins la 5 persoane, Gabriel Login va deveni Directorul General al companiei, iar Dan Niculae va deveni preşedintele Consiliului de Administraţie
14 mai.


CONFERINŢĂ DE INFORMARE PROIECT REGIUNEA NORD-vests"Paşaport de Export" - Cod MySMIS 128132
14 mai.


ANAT luptă pentru dreptul la libera circulaţie
14 mai.


Nagarro a înregistrat anul trecut venituri globale de peste 430 mil. EUR, în creştere cu 7% faţă de 2019
14 mai.


Grupului Electrica, profit net consolidat de 58 milioane de lei în primul trimestru din 2021
14 mai. G.B


Flanco participă la Programul Naţional "Rabla pentru Electrocasnice"
14 mai. G.B


Terapia organizează un maraton de vaccinare, în parteneriat cu BT, FC Universitatea Cluj şi Farmec
14 mai. S.B.


Banca Transilvania, IBM Global Business Services şi QUALITANCE, parteneri în transformare digitală cu ajutorul platformei de tehnologie FlowX.AI
13 mai. G.B


Primul antreprenor român care lansează un program educativ despre includerea Crypto şi Blockchain în antreprenoriat
13 mai. G.B

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.