SUPLIMENT GAMBLING/ MARIUS STOI, DGL PRO:

"Piaţa jocurilor de noroc s-a contractat, în ultimul an"

03 sep. 2019 Companii
Marius Stoi, DGL PRO
Marius Stoi, DGL PRO

Piaţa jocurilor de noroc s-a contractat, în ultimul an, după cum ne-a spus Marius Stoi, director general al DGL PRO. Domnia sa subliniază că acest sector este bine reglementat, problemele sale fiind legate de shimbările legislative, care nu ţin cont de părerile industriei şi câteodată nici de cele ale ONJN.

Perspectivele domeniului sunt legate de perspectivele economice ale ţării, este de părere domnul Stoi, care apreciază că, "dacă economia creşte, atunci vor fi bani şi pentru distracţie".

Domnia sa ne-a precizat: "Din punct de vedere legislativ şi al eradicării evaziunii fiscale, aş dori o colaborare mai strânsă cu instituţiile statului care sunt implicate în reglementarea acestui sector. Din punct de vedere al investiţiilor şi numărului de jucători, depinde de creşterea economică. Aici vorbesc de creşterea economică reală din buzunarele românilor, nu de cea adusă din condei în statistici".

Marius Stoi ne-a transmis că noile măsuri fiscale au afectat industria de gambling prin scăderea vânzărilor.

"Piaţa de profil are în continuare oportunităţi de dezvoltare, dar investiţiile trebuie calibrate în funcţie în func-ţie de numărul de jucători şi de puterea lor de cumpărare", ne-a precizat domnul Stoi.

Conform domniei sale, DGL PRO se axează foarte mult pe dezvoltarea de produse noi, în special plăci de bază şi softuri. Fără a avea un buget fix de inves-tiţii, compania investeşte în dezvoltare aproape toţi banii obţinuţi.

În prima jumătate a acestui an, a fost înregistrată o cifră de afaceri de 730.000 de lei, existând perspective de creştere. Tendinţele pe piaţa de profil sunt de înnoire a echipamentelor şi de a oferi mai multe opţiuni jucătorilor.

DGL PRO este producător de sloturi pentru jocurile de noroc. Firma funcţionează sub acest nume încă din 2006. În prezent, societatea desfăşoară o gamă largă de activităţi în domeniul jocurilor de noroc.

Citeşte şi

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

Transgaz a semnat un contract de împrumut de 360 milioane de lei cu Banca Comercială Română
29 oct. A.P.


ÎN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2020Orange România a înregistrat o cifră de afaceri de 273,1 milioane de euro
29 oct. G.U.


OMV Petrom a avut pierderi de 41 milioane lei în trimestrul 3
29 oct. A.B.


Consiliul Concurenţei analizează preluarea Partener Coffee Services SRL de către Tchibo Coffee Service GmbH
28 oct. G.U.


ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI DIN 2020Boeing a înregistrat pierderi de 3,4 miliarde de dolari
28 oct. G.U.


Carrefour raportează cea mai bună performanţă de cel puţin două decenii
28 oct. G.U.


ÎN PRIMELE 9 LUNI ALE ANULUI 2020XTB a realizat un profit net de 15,4 milioane de euro
28 oct. S.B.


DANIELA SHAH, ETURIA:"Turiştii îşi fac curaj să călătorească, pe măsură ce destinaţiile se deschid, iar România nu intră pe lista roşie"3
28 oct. A consemnat Adelina Toader


CORNELIU BODEA, CRE:"Green Deal reprezintă o oportunitate imensă şi mecanismul cel mai potrivit pentru redresarea economiei europene"
28 oct. M.G.


SEMNAL DE ALARMĂ DIN PARTEA COTAR:Service-urile auto - la un pas de faliment, din cauza firmelor de asigurare
28 oct. George Marinescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.