SUPLIMENT GAMBLING/

Turismul din Las Vegas ridică veniturile Caesars Entertainment

03 sep. 2019 Companii
Turismul din Las Vegas ridică veniturile Caesars Entertainment

Vizitatorii proprietăţilor Caesars Entertainment Corp. din Las Vegas au sporit veniturile realizate la nivel mondial de operatorul american de cazinouri, în mare parte datorită tarifelor în creştere pentru camerele de hotel şi a cheltuielilor din restaurante.

Compania Caesars, care se pregăteşte să fie achiziţionată de rivalul Eldorado Resorts Inc., şi-a redus cheltuielile anuale cu 25 de milioane de dolari în aşteptarea vânzării sale către operatorul regional de cazinouri, potrivit wsj.com.

În trimestrul al doilea din 2019, veniturile Caesars din vânzări au sporit cu 4,9%, în ritm anual, la 2,2 miliarde de dolari. În schimb, compania a consemnat o pierdere netă de 315 milioane de dolari în perioada menţionată, faţă de un profit de 29 de milioane de dolari în anul anterior. Compania a atribuit trecerea pe pierdere unor motive financiare, nu operaţionale. Veniturile din operaţiuni au scăzut cu 4,6%, la 269 milioane de dolari.

Veniturile au fost asigurate de turişti şi de întâlnirile de grup din Las Vegas, inclusiv cele de la renumitul cazinou Caesars Palace. Compania a investit 1,2 miliarde de dolari în renovarea camerelor de hotel în ultimii patru ani şi jumătate, iar până la finalizarea achiziţiei sale de către Eldorado, aproximativ 95% din proprietăţile Caesars vor fi modernizate, potrivit Eldorado.

Caesars, la fel ca alte companii din sectorul jocurilor de noroc, se concentrează tot mai mult pe hoteluri, divertisment şi restaurante, deoarece veniturile din jocuri de noroc au scăzut.

Caesars va deschide nouă unităţi de pariuri sportive în Indiana şi Iowa, în septembrie, în baza unei hotărâri de anul trecut a Curţii Supreme a Statelor Unite ale Americii, care a legalizat efectiv pariurile din domeniu. Compania se aşteaptă să ofere pariuri pe evenimente sportive din şapte state până la sfârşitul anului. "Continuăm să credem că pariurile sportive vor fi un catalizator pentru creşterea companiei în următorii câţiva ani", a spus directorul executiv al Caesars, Anthony Rodio.

În luna iunie, Eldorado, care operează cazinouri în principal pe pieţele mai mici, a convenit să cumpere Caesars, una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume, pentru aproximativ 8,58 miliarde de dolari în numerar şi acţiuni, plus asumarea datoriei. Compania combinată va păstra numele Caesars şi va deveni cel mai mare operator de cazinouri din SUA, cu aproximativ 60 de proprietăţi în 16 state.

Vânzarea este preconizată se se încheie în prima jumătate a anului 2020. Eldorado a menţionat că a identificat economii de costuri de 500 de milioane de dolari care vor fi implementate în primul an după încheierea acordului.

"Sunt încrezător că unirea platformei atractive a proprietăţilor deţinute de cazinourile regionale Eldorado cu activele emblematice ale Caesars din Las Vegas şi portofoliul regional va avea ca rezultat crearea unei platforme de jocuri pregătită pentru succes pe termen lung", a conchis Rodio.

Citeşte şi

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢIITehnologia 5G va aduce numeroase beneficii în sectorul medical, printre care consultaţii la distanţă şi intervenţii chirurgicale cu roboţi
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII "Stocurile de medicamente din ţară pentru tratarea noului coronavirus sau a altor afecţiuni nu pot fi evaluate"
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / DR. ADRIAN MARINESCU, INSTITUTUL MATEI BALŞ:"În acest moment, ne gândim că virusul va mai fi prezent până în 2022"
30 oct. A consemnat George Marinescu


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII Telemedicina - o alternativă tot mai căutată la consultaţiile tradiţionale
30 oct.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / VALENTINA BAICUIANU, APMGR:"Pandemia a evidenţiat lipsa din piaţă a mii de medicamente generice, cu preţ accesibil"
30 oct.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /SORIN MINEA, CEO ANGST RO:"Aş dori să se discute despre un program comun industrie alimentară-agricultură"
30 oct. Emilia Olescu


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /SORIN VASILESCU, DIRECTOR ANIF:"Avem nevoie de o strategie ca să finanţăm irigaţiile, desecările şi combaterea eroziunii solului"
30 oct. V.R.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /IONEL ARION, PREŞEDINTELE FEDERAŢIEI NAŢIONALE PRO AGRO:"Ne confruntăm cu o disoluţie a autorităţii statului, dar şi cu o ambiguitate legislativă"
30 oct. A.T.


VIDEOCONFERINŢA BURSA "AFACERI ÎN AGRICULTURĂ" /ADRIAN PINTEA, DIRECTOR GENERAL APIA:"APIA a virat 994 de milioane de euro, pentru 75% din fermieri"
30 oct. A.T.


SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / ADELA COJAN, PREŞEDINTE CNAS:"Niciun sistem de sănătate din lume nu beneficiază de fonduri suficiente, însă România are cel mai mic buget din UE"
30 oct.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.