SUPLIMENT GAMBLING/

Turismul din Las Vegas ridică veniturile Caesars Entertainment

03 sep. 2019 Companii
Turismul din Las Vegas ridică veniturile Caesars Entertainment

Vizitatorii proprietăţilor Caesars Entertainment Corp. din Las Vegas au sporit veniturile realizate la nivel mondial de operatorul american de cazinouri, în mare parte datorită tarifelor în creştere pentru camerele de hotel şi a cheltuielilor din restaurante.

Compania Caesars, care se pregăteşte să fie achiziţionată de rivalul Eldorado Resorts Inc., şi-a redus cheltuielile anuale cu 25 de milioane de dolari în aşteptarea vânzării sale către operatorul regional de cazinouri, potrivit wsj.com.

În trimestrul al doilea din 2019, veniturile Caesars din vânzări au sporit cu 4,9%, în ritm anual, la 2,2 miliarde de dolari. În schimb, compania a consemnat o pierdere netă de 315 milioane de dolari în perioada menţionată, faţă de un profit de 29 de milioane de dolari în anul anterior. Compania a atribuit trecerea pe pierdere unor motive financiare, nu operaţionale. Veniturile din operaţiuni au scăzut cu 4,6%, la 269 milioane de dolari.

Veniturile au fost asigurate de turişti şi de întâlnirile de grup din Las Vegas, inclusiv cele de la renumitul cazinou Caesars Palace. Compania a investit 1,2 miliarde de dolari în renovarea camerelor de hotel în ultimii patru ani şi jumătate, iar până la finalizarea achiziţiei sale de către Eldorado, aproximativ 95% din proprietăţile Caesars vor fi modernizate, potrivit Eldorado.

Caesars, la fel ca alte companii din sectorul jocurilor de noroc, se concentrează tot mai mult pe hoteluri, divertisment şi restaurante, deoarece veniturile din jocuri de noroc au scăzut.

Caesars va deschide nouă unităţi de pariuri sportive în Indiana şi Iowa, în septembrie, în baza unei hotărâri de anul trecut a Curţii Supreme a Statelor Unite ale Americii, care a legalizat efectiv pariurile din domeniu. Compania se aşteaptă să ofere pariuri pe evenimente sportive din şapte state până la sfârşitul anului. "Continuăm să credem că pariurile sportive vor fi un catalizator pentru creşterea companiei în următorii câţiva ani", a spus directorul executiv al Caesars, Anthony Rodio.

În luna iunie, Eldorado, care operează cazinouri în principal pe pieţele mai mici, a convenit să cumpere Caesars, una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume, pentru aproximativ 8,58 miliarde de dolari în numerar şi acţiuni, plus asumarea datoriei. Compania combinată va păstra numele Caesars şi va deveni cel mai mare operator de cazinouri din SUA, cu aproximativ 60 de proprietăţi în 16 state.

Vânzarea este preconizată se se încheie în prima jumătate a anului 2020. Eldorado a menţionat că a identificat economii de costuri de 500 de milioane de dolari care vor fi implementate în primul an după încheierea acordului.

"Sunt încrezător că unirea platformei atractive a proprietăţilor deţinute de cazinourile regionale Eldorado cu activele emblematice ale Caesars din Las Vegas şi portofoliul regional va avea ca rezultat crearea unei platforme de jocuri pregătită pentru succes pe termen lung", a conchis Rodio.

Citeşte şi

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / FELIX PĂTRĂŞCANU, CEO FAN COURIER:"Posibilităţile de finanţare nu lipsesc din piaţă pentru proiectele antreprenoriale"
16 apr. A.T.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / NICOLETA MUNTEANU, VICEPREŞEDINTE CONAF:"Lipsa educaţiei antreprenoriale - principalul motiv pentru care multe companii eşuează"
16 apr. A.T.


GUVERNUL ALOCĂ664,1 milioane lei pentru certificatele CO2 necesare CE Oltenia
16 apr. G.M.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / RAMONA IVAN, DIRECTOR CEC BANK:"Foarte multe companii şi-au găsit puterea să se reinventeze după blocajul impus de pandemie"
16 apr. A.V.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / TIVADAR RUNTAG, CEO CHIMCOMPLEX:"Condiţiile favorabile de piaţă ne-au ajutat foarte mult în a doua jumătate a lui 2020"
16 apr. M.G.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / ANDREEA NEGRU, PURTĂTOR DE CUVÂNT ROMGAZ ŞI PREŞEDINTELE ADAA:"Pandemia a adus companiilor oportunitatea să-şi îndeplinească rapid unele deziderate"
16 apr. E.O.


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / OANA-MARCIANA ÖZMEN, DEPUTAT:"Ne dorim o lege a holdingului şi o modificare a legii societăţilor comerciale care să ne ajute şi să nu ne încurce"
16 apr. George Marinescu


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / CORNELIU BODEA, CEO ADREM ŞI PREŞEDINTE CRE:"Bursa de Valori creează un parteneriat între investitori şi antreprenori"
16 apr. Mihai Gongoroi


Cererea de birouri a scăzut la 50%, în pandemie
16 apr. Emilia Olescu


VIDEOCONFERINŢA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / CRISTINA CHIRIAC, PREŞEDINTELE CONAF:"Peste 90% din companiile fondate de femei nu sunt scalabile să intre în categoria companiilor mari"
16 apr. George Marinescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.