VIDEOCONFERINŢA BURSA - "ELECTRICITATE PE PIAŢA LIBERĂ. FACTURA: CREŞTE SAU SCADE?" / CĂTĂLINA POPA, DIRECTOR EXECUTIV VÂNZĂRI ELECTRICA:

"Liberalizarea pieţei de electricitate a rupt graniţa impusă furnizorilor" 3

27 ian. Companii
E.O.
Cătălina Popa
Cătălina Popa

Liberalizarea pieţei de electricitate a condus la dispariţia unei graniţe impuse furnizorilor, susţine Cătălina Popa, director executiv de vânzări în cadrul Electrica. Domnia sa menţionează că, acum, Electrica Furnizare are ocazia să îşi prezinte ofertele oriunde în ţară. Printre altele, Cătălina Popa a mai precizat că Electrica Furnizare le-a oferit clienţilor mai mult timp, până la 31.08.2021, pentru a-şi alege o nouă ofertă şi a oferit un discount tuturor celor care doresc să treacă în piaţa concurenţială, simplificând, totodată, şi procesele prin care se poate face acest lucru.

"Noul contract se poate încheia doar cu buletinul pentru clienţii existenţi, iar pentru cei noi mai este nevoie de actul de proprietate sau de o declaraţie pe proprie răspundere. De asemenea, am suplimentat numărul de angajaţi în call center şi am mutat focusul operaţiunilor pe informarea şi consilierea clienţilor pe tema liberalizării", a adăugat domnia sa.

Liberalizarea pieţei de electricitate vine cu o serie de provocări pentru furnizori, mai subliniază Cătălina Popa, menţionând: "Este foarte important clientul şi să îi explicăm acestuia ce înseamnă liberalizarea pieţei. Pe lângă elementul preţ, un client ar trebui să aibă în vedere şi un produs simplu, cu costuri transparente, menţinute pe toată perioada din ofertă.

De asemnea, atragem atenţia clienţilor asupra anumitor clauzelor din contract. Acesta trebuie să prevadă un termen de plată flexibil, anumite servicii post vânzare şi eficientizarea interacţiunii directe cu clientul. Electrica Furnizare are cea mai extinsă reţea de puncte de lucru din ţară. Activăm într-o piaţă complexă, cu provocări constante, pe care clientul nu trebuie să le resimtă.

Liberalizarea pieţei vine cu o serie de provocări şi pentru furnizori. Este important ca mesajele noastre să ajungă şi la cei fără internet sau canale digitale. De aceea, furnizorul trebuie să fie în primul rând un traducător, să găsească mesajele şi formulele potrivite pentru informarea clientului. Electrica furnizare urmăreşte să vină cu mesaje clare, transparente şi clienţii să fie informaţi şi să îşi poată alege oferta potrivită şi furnizorul dorit. Pentru compania noastră o altă provocare pe termen scurt şi mediu este aceea de a ne diversifica ofertele astfel încât să fim competitivi într-o piaţă concurenţială".

Citeşte şi

Opinia cititorului: 3
1.   Granița
mesaj trimis de Cristian în data de 27.01.2021, 10:55

Granița a fost impusă speculatorilor de OUG 114/2018 (Ordonanța lăcomiei) altfel preturile urcau la cer încă din 2019, așa era planul masonic pentru România.

2.   Pt. ca sunt pe tarlaua d-voastra,
mesaj trimis de sabin în data de 27.01.2021, 16:21

va intreb de ce preturile din ofertele Electrica variaza de la o zi la alta si de ce la estimarile pe care le fac subalternii d-voastra imi incarca factura cu peste 50 kwh fata de luna precedenta a anului anterior? Si daca am putea fi fata in fata as mai avea vreo 30 de intrebari!!

3.   draga doamna asa frumos le ziceti
mesaj trimis de ian în data de 27.01.2021, 17:03

ca trebuiau astia sa va puna la educatie, in locul lui Anisie.

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

DUMITRU NANCU, FNGCIMM:"În primul trimestru din 2021 s-au vândut în Bucureşti 5.000 de locuinţe, prin Noua Casă"
22 apr. M.G.


ARTHUR RĂDULESCU, CEO MERCHANTPRO:"eCommerce-ul devine canalul principal pentru achiziţiile în siguranţă ale românilor"
22 apr. A consemnat Adelina Toader


Alstom, pregătit să furnizeze trenuri cu hidrogen în România
22 apr. M.G.


Vaccinul românesc anti-Covid, în faza de testare pe cobai
22 apr. George Marinescu


Facebook intenţionează să lanseze un stablecoin care va concura cu dolarul
22 apr. Adelina Toader


Airbus îşi va transforma structura europeană în domeniul aerostructurilor
21 apr. G.U.


IULIU STOCKLOSA, VICEPREŞEDINTE CCIB:"Exportul, prioritate pe termen lung"1
21 apr. S.B.


ASBIS Romania prezintă Prestigio Click&Touch 2, o nouă tastatură inteligentă
21 apr. S.B.


STUDIU HORVATH&PARTNERS:Circa 97% dintre proiectele de infrastructură mare din România întârzie din cauza relaţiei deficitare cu autorităţile
21 apr.


ÎN ANUL 2020Tohani România a produs 1 milion de sticle de Fetească Neagră
21 apr. S.B.





<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.